Hessels+Grob

Metabolic balance Nederland maakt gebruik van MyBloxs

Metabolic Balance®

Al ruim 3 jaar maken meer dan 120 begeleiders van Metabolic Balance® gebruik van MyBloxs labtest. De begeleiders hebben allen een MyBloxs centrifuge in hun praktijk staan en na een intake gesprek komen de cliënten (nuchter) voor bloedafname. Alle benodigde materialen voor bloedafname worden gratis door ons geleverd.

Er wordt 1 cupje met ruim 3 druppels bloed gevuld voor chemie testen, en 1 capillair met 1 druppel bloed voor de hematologie testen. Het gecentrifugeerde bloed wordt in de bijgeleverde verpakking opgestuurd naar het laboratorium van Hessels+Grob. Daar worden 37 analyses gedaan en de begeleider krijgt per omgaande de uitslagen. Met de uitslag kan door de begeleiders van Metabolic Balance® een persoonlijk voedingsplan worden gemaakt, zoals dat door dr. Funfack, de grondlegger van de methode, is ontwikkeld. http://www.metabolic-balance.com/nl/overzicht.aspx

Deze eenvoudige manier om snel zoveel resultaten te verkrijgen uit een vingerprik en de resultaten meestal de volgende dag al gerapporteerd worden, maakt dat de begeleiders erg tevreden zijn over deze methode. Ook ervaren de cliënten de vingerprik als minder belastend dan de venapunctie in de elleboogplooi.